Proiectare gradini

Suntem constienti de importanta comunicarii in stadiul incipient al proiectului, de aceea, te invitam sa ne cunoastem. La prima intalnire identificam dorintele si nevoile tale legate de spatiul verde si discutam structura proiectului. Tot atunci ne poti arata poze sugestive din locuri vizitate si impartasi din experienta ta legata de spatiile verzi.

Proiectarea gradinii

Proiectul de gradina sta la baza oricarei amenajari. La noi, proiectul este realizat de catre arhitectul peisagist in plan 2D si 3D, in urma unei vizite la fata locului si pe baza discutiilor cu clientul.

Proiectul tine seama de urmatoarele aspecte: nevoile si dorintele clientului, bugetul alocat, stilul preferat de gradina, varsta plantelor etc.

ofera o imagine de ansamblu asupra viitoarei gradini
include imagini de detaliu pentru fiecare parte a gradinii
ofera suport pentru stabilirea clara a costurilor
ajuta la crearea unei functionalitati maxime a spatiului
ajuta la executia unei gradini frumoase, care sa va incante si in care sa va simtiti cu adevarat minunat.
proiectare3d gradini

In ce consta proiectarea gradinii?

Prima intrebare care ii vine oricarui client este legata de modul in care se desfasoara aceasta proiectare peisagistica pentru gradini. Din aceasta cauza, va oferim aici o structura de baza a tipurilor de proiectari pentru gradini, care are nevoie, insa, de interpretarea expertilor echipei noastre pentru a fi inteleasa pe deplin.

plan de gradina

Proiectarea 2D

  • concept/idee/poveste a gradinii
  • plan de amenajare general
  • plan de plantare
  • schite, colaje
  • simple, prelucrari fotografii
  • poze de referinta cu imagini din alte gradini deja realizate
proiectare 3d gradini

Ficare proiect va beneficia de o structura speciala, realizata in functie de gradina si preferintele clientului.

In anumite cazuri, echipa noastra va realiza o analiza amanutita a solului, va apela la sectiuni sau poate realiza stereotomia pavajului pentru a asigura rezultate finale de exceptie clientilor nostri.

Cele doua pachete sunt orientative, clientul puntandu-le personaliza impreuna cu profesionistii nostri in functie de nevoile curtii sale!

In functie de aceste tipuri speciale de proiectare pentru gradini si de cerintele si dorintele clientilor, echipa noastra va face tot posibilul sa proiecteze gradina ideala pentru orice gradinar pasionat care doreste un colt de natura in propria sa curte.

Ai nevoie de ajutor? Specialistii nostri sunt aici!

Amanajam impreuna gradina visurilor tale!

Open chat
1
Contact
Buna ziua,
Va putem ajuta?