Plante si mobilier de gradina

Florile si Plantele ornamentale ofera personalitate gradinilor. Transforma-ti gradina intr-un loc de basm plin de eleganta, viata si culoare. Obtine o gradina perfecta plina cu flori si plante ornamentale asa cum tu ti-ai dorit. RoyalPlant.ro este o gradina imensa, bogata cu cele mai umitoare soiuri de flori si plante ornamentale atractive si deosebite. Aici este locul unde vei descoperi cele mai minunate soiuri de plante si flori incredibile care se regasesc in intreaga lume

arbusti ornamentali gradina

Arbuști cu forme perfecte

Arbuștii din familia Buxus sunt exoticele plante des întâlnite în grădini cu design minimalist, un gazon perfect tuns dar nu numai. Separați, în ghivece impunătoare sau sub formă de gard viu, drept, ei sunt toleranți la temperaturi reci și suportă chiar și seceta.

Plantele cu flori colorate

Categoria preferată de către marea majoritate a oamenilor, în special de genul feminin când vine vorba de plante de exterior sunt plantele care formează flori colorate.

Există o infinită varietate de plante și multe dintre ele se potrivesc cu temperatura de la noi precum și schimbările acesteia. Desigur, depinde foarte mult de cum doriți să vă amenajați spațiul acesta relaxant.

amenajare gradina cu flori
arbusti ornamentali - conifere

Arborii foioși și conifere

Arborii foioși precum Salcia (familia Salix) cresc în general în locuri umede. Aceștia sunt impunători și au nevoie de spațiu cât mai mare. Deși înălțimea lor nu depășește 4m, coroanele salciilor sunt bogate. Aceasta este și o plantă medicinală, frunzele acesteia fiind utilizate din timpuri străvechi în diverse preparate precum ceaiuri sau uleiuri datorită proprietăților sale antiinflamatoare și analgezice

Ai nevoie de ajutor? Specialistii nostri sunt aici!

Amanajam impreuna gradina visurilor tale!

Mobilier de gradina

Cu mobilierul de grădină potrivit, te bucuri mai mult de vară. Mobilierul de grădină este disponibil în mai multe tipuri de materiale. Mobilierul se alege, desigur, in functie de spatiul pe care il ai in gradina ta.


În ceea ce priveşte stilul, acesta trebuie obligatoriu asortat cu stilul general al casei, în special la exterior.

amenajare gradina

Sezlong

Ai nevoie de un şezlong în grădinaă pentru a te relaxa şi a te bucura de vremea bună. Cum alegi modelul care sa te satisfacă deplin? La capitolul şezlonguri aria este una destul de largă – sezlong de plastic, de lemn, ratan sau aluminiu toate sunt confortabile.

Pavilionul de grădină

Pavilionul de grădină este soluţia la îndemână pentru a înlocui foişorul. Un pavilion de gradina este extrem de folositor arunci când alegi să petreci foarte mult timp în grădină. În plus pe lângă confortul oferit, pavilionul amplasa în grădină poate face întreg spaţiul să arate bine şi organizat.

copertine si pergole gradina
Arta si viziune pentru un loc numit acasa

Masa si scaune

Mobilierul pentru exterior este esenţial pentru orice grădină şi terasă. Chiar dacă vorbim despre seturi de mese cu scaune, colţare, canapele, fotolii sau şezlonguri, mobilierul pentru grădină este important pentru că oferă confort. Aşadar, pentru cât mai multe momente de relaxare, echipează-ţi grădina cu mobilier în funcţie de nevoi şi spaţiul disponibil în grădina ta

Open chat
1
Contact
Buna ziua,
Va putem ajuta?