Gradini Corporate

Grădinile corporate sunt un concept nou in Romania, dar au o tendință de creștere în rândul multor întreprinderi mici și companii mari din strainatate, deoarece oferă oportunitatea angajaților de a-și părăsi birourile, de a lucra alături de colegi și de a-și echilibra ziua de muncă agitată cu soare, aer curat și mișcare fizică. Grădina corporate produce mai mult decât doar alimente; produce camaraderie și creșterea moralului în rândul angajaților

5 Motive pentru a instala o gradina la firma dumneavoastra

gradini corporate

1. Îmbunătățirea perfomantei si sănătății angajaților

Gradinaritul are potential de a reduce stresul si de a echilibra functiile creierului. Acest lucru se traduce in angajati mai fericiti si mai productivi.

In plus, echipa ta face miscare iar asta compenseaza efectele negative ale sedintelor prelugite, ale termenelor limita si mai spun doar atat: orice scuza care te ridica din cand in cand de la birou e una buna.

gradini corporate

2. Consolidarea echipei

Sunt foarte multe clipuri video despre relatiile dintre angajati pe media. Dar in realitate, stim cu totii ca lucrurile nu stau chiar asa. Putem creste omogenitatea echipei doar prin încurajarea interacțiunii sociale într-un mediu relaxat, distractiv cum ar fi grădinăritul.

Lucrul cot la cot într-o grădină a companiei reduce tensiunea dintre conducere și angajați. Încurajează interacțiunile sociale, munca în echipă și cooperarea

gradini corporate lucru in echipa

3. Îmbunătățirea imaginii companiei

În economia globală de astăzi, concurența este acerbă în aproape toate industriile. Și pentru multe mărci, valorile corporative au devenit un punct de diferențiere.

Realizarea unei grădini pentru angajați este o modalitate de a arata ceea ce este important pentru compania dvs. și de a ieși în evidență în mintea clienților.

gradini corporate

4. Posibilitatea de a atrage angajati noi

Haideți sa fim sinceri, sa spui cuiva ca ai la munca o gradina din care iei fructe si legume sună foarte interesant.

Este un avantaj unic pe care probabil îl așteptați să vedeți pe o listă de locuri de muncă de la Google (care, nu întâmplător, are o grădină de angajați) sau o pornire bazată pe cultură – chiar alături de „turnee Ping-Pong” și „birou pentru câini”.

gradini corporate hrana bio

5. Pranz proaspăt și gratuit!

Nu v-ati saturat sa comandati de la firme de catering mancare pentru angajatii dumneavostra? Imaginați-vă un bol umplut cu fructe si legume din propria gradina: mere, pere, salata, rosii coapte, castraveti, mazare și alte bunătăți din grădină pe care tocmai le-ati recoltat

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care le oferă grădinile corporate este și cel mai literal: mâncarea. Și asta înseamnă că prânzurile angajaților devin, în mod inerent, mai gustoase și mai nutritive

Amenajaripiatra.ro a inceput sa lucreaze cu cateva corporații importante pentru a oferi aceasta facilitate pentru angajați. Introducerea unei grădini de legume în aceste campusuri corporative schimba fundamental atmosfera.

Vreti o gradina in firma dumneavoastra? Lasati totul in seama noastra. Echipa noastră se ocupa de fiecare aspect al programului, de la servicii de consultanță pentru proiectarea grădinii până la planificarea evenimentelor în grădină. Programele noastre includ: vizite săptămânale în grădină, cursuri lunare și servicii de întreținere sezonieră.


Contactati-ne pentru lansarea unui program de grădină la compania dvs.

Ai nevoie de ajutor? Specialistii nostri sunt aici!

Amanajam impreuna gradina visurilor tale!

Open chat
1
Contact
Buna ziua,
Va putem ajuta?