Amenajare cu piatra

Daca doresti sa-ti decorezi gradina intr-un mod original si fara a cheltui prea mult, atunci utilizarea pietrelor poate fi o buna idee. Piatra este un material natural ce necesita o intretinere minima sau chiar deloc si care se gaseste aproape pretutindeni. Putem aduce pentru tine pietre de gradina din care sa amenajam: alei, garduri, cuptor cu gratar, cascade din piatra artificiale si alte decoruri deosebite din piatra mare. Avem posibilitatea sa aducem si pietre de dimensiuni mari care sa schimbe total aspectul gradinii tale.

Tot ce mai ramane acum este sa le transformam in cateva elemente frumoase pentru gradina ta!

alei din piatra naturala

Alei din piatra naturala

Piatra naturala poate fi o solutie atat pentru acoperirea unor suprafete mari din curte cat si pentru realizarea unor alei decorative de mici dimensiuni.

De multe ori, raspunsul pentru detinerea unei gradini armonioase din punct de vedere estetic si practic, sta chiar in alegerea aleii. Se poate intampla sa avem o gradina frumoasa, dar careia ii lipseste un element pentru a fi perfecta.

Amenajaripiatra.ro vine in ajutorul gradinii dumneavoastra cu solutia perfecta: utilizarea elementelor decorative din piatra naturala, pentru obtinerea unei alei care va atrage toate privirile.

Gratare sau seminee din piatra naturala

Folosite pentru petrecerile in gradina cu familia si prietenii, pentru coacerea diverselor bunataturi sau doar pentru a crea o atmosfera mai placuta in gradina sau terasa, gratarele, cuptoarele sau semineele exterioare pot fi nu doar utile ci si frumoase daca se acorda putina atentie decorarii acestora. Iar o optiune in acest sens este piatra naturala.

Semineele si gratarele realizate din piatra naturala au fost, sunt si raman mereu la moda, datorita faptului ca ele reusesc sa combine rusticitatea redata de acest material cu modernitatea semineelor contemporane!

grata din piatra naturala
amenajari terase

Garduri, ziduri, parapeti din piatra naturala

Piatra poate fi folosita cu succes in amenajarile exterioare si pentru a construi (sau doar decora) garduri, parapeti sau ziduri de sprijin.

Oferind o notă de eleganţă şi rafinament, piatra naturală este folosită cu succes în amenajări interioare, exterioare şi peisagistice, în detrimentul altor materiale care nu sunt atât de calde şi prietenoase. Farmecul vizual al unei amenajări cu piatră naturală este absolut incontestabil, iar prin prezenţa ei pe gardul cu care veţi delimita hotarele casei dvs. va avea un efect puternic.

Jardiniere si ghivece din piatra naturala

Gabioanele umplute cu piatra pot sta la baza crearii multor altor obiecte decorative in gradina.

Piatra naturală a fost, încă din cele mai vechi timpuri, folosită pentru amenajarea spațiilor interioare, dar și pentru decorarea celor mai frumoase grădini: vasele pentru flori construite sau sculptate în piatră au constituit elemente principale de atracție pentru orice grădină. Dacă vrei o notă de eleganță clasică în grădina ta, alege jardiniere și ghivece din piatră compozită, de inspirație grecească sau italiană, pe care le poți combina cu coloane grecești, fântâni arteziene sau cișmele, pentru un efect impresionant. Poți alege finisajul care se potrivește cel mai bine cu stilul grădinii tale: o nuanță de miere, un finisaj alb sau unul gri.

ghivece piatra naturala

Ai nevoie de ajutor? Specialistii nostri sunt aici!

Amanajam impreuna gradina visurilor tale!

amenajari cu piatra

Pietre decorative de gradina

O idee de amenajare noua o reprezinta amenajarea cu pietre decorative pentru gradina, roci de mari dimensiuni, colturoase sau rotunjite, in colori din cele mai variate! Pietrele decorative granulate (“pebble”), albe, vinetii, rosiatice pot fi utilizate pentru diverse tipuri de amenajari. Toate aceste pietre decorative sunt destinate realizarii celor mai indraznete vise privind decorarea gradinii tale

Piatra mare de gradina se poate alatura pietrelor mici – sub forma unor alei practicabile sau doar ornamentale -, in urma acestor combinatii rezultand o dinamica relaxanta a spatiului.

Cascade si fantani din piatra naturala

Proiectam si amenajam iazuri, cursuri de apa, lacuri artificiale si fantani ornamentale.

Ca material folosim piatra naturala, de diferite tipuri: calcar, piatra de rau, gresii, bazalt etc, in ambianta totala cu gradina.

Va transforma aspectul curtii dvs. pentru a avea un caracter natural. In ceea ce priveste sunetele de curgere a apei. Nu exista niciun alt sunet linistitor, mai placut si mai relaxant. Pentru minte, corp si suflet! De asemenea sa va bucurati, de sunetul de curgere a apei in timp ce va aflati in interiorul casei dvs. Sa nu fie necesar sa fiti in aer liber tot timpul.

cascada artificiala

Ai nevoie de ajutor? Specialistii nostri sunt aici!

Amanajam impreuna gradina visurilor tale!

Open chat
1
Contact
Buna ziua,
Va putem ajuta?